SONY OLED-tv

Sony oled tv

Sony Corporation, gewoonlijk aangeduid als Sony, is een Japanse multinational conglomeraat bedrijf met hoofdzetel in Konan Minato, Tokyo, Japan. Dit zeer gevarieerde bedrijf is in de eerste plaats gericht op elektronica, spel, entertainment en financiële dienstverlening. Het bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten van elektronische producten voor de consumentenmarkt en professionele markt. Sony is gerangschikt 87e op de 2012 lijst van de Fortune Global 500.

Sony Corporation is de elektronica business unit en de moedermaatschappij van de Sony-groep, dat zich bezighoudt met de vier operationele segmenten:
-Elektronica (met inbegrip van video games, netwerkdiensten en medische sector),
-Bewegende beelden,
-Muziek en
-Financiële diensten
Deze maken van Sony een van de meest uitgebreide entertainment bedrijven in de wereld. Voornaamste activiteit van Sony’s activiteiten omvatten Sony Corporation (Sony Electronics in de VS), Sony Pictures Entertainment, Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Mobile Communications (voorheen Sony Ericsson), en Sony Financial. Sony is een van de wereldwijde Top 20 Semiconductor Sales Leaders en op twee na grootste tv-fabrikant in de wereld, na Samsung Electronics en LG Electronics.

Ook Sony doet mee in de ontwikkeling van OLED-tv’s. Kort geleden heeft Sony een Sony OLED-tv geïntroduceerd van 28 cm (11 inch)dat maar 3 mm dik is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>