Panasonic OLED-tv

Panasonic Oled TVPanasonic Corporation, voorheen Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., is een Japans multinational elektronica bedrijf. Panasonic werd opgericht in 1918 door Konosuke Matsushita als een leverancier van duplex stopcontacten voor lampen. Het is uitgegroeid tot een van de grootste Japanse elektronica producenten, naast Sony, Toshiba en Canon.

In aanvulling op elektronica, biedt Panasonic niet-elektronische producten en diensten, zoals huis-renovatie diensten. Panasonic is ‘s werelds vijfde grootste televisie-fabrikant en is een van de 20 grootste halfgeleider leveranciers ter wereld.

Recente ontwikkeling op het gebied van Panasonic OLED-tv’s is dat Panasonic en Toshiba een nieuw membraan ontwikkeld hebben. Hiermee beweren ze bij oled-televisies een verdubbelde levensduur tot bijna 60 000 uur te hebben. Ter vergelijking; de gemiddelde lcd-televisie heeft een levensduur van 50 000 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>